Kom hjem til lys, luft og enestående luksus

På en unik og naturskøn beliggenhed i Bredballe, lige uden for Vejle, opføres 24 arkitekttegnede 2-planshuse på ca. 150-170 m². Boligerne er placeret i to rækker, der består af 9 dobbelthuse og to stænger med tre boliger. På grund af det kuperede terræn registreres bad og bryggers, i nedre plan, som kælderareal – men er opført i samme høje kvalitet som resten af boligen. 

Grundene er ca. 300-400 m² store og ligger alle på en sydvendt skråning, der sikrer, at alle boligerne har en enestående udsigt mod Vejle Fjord. Til hver bolig hører der en dejlig stor altan i hele boligens bredde, en carport med depot, en have og en sydvendt terrasse.

Fjordrækkerne er for dig, der drømmer om et unikt hjem i smukke omgivelser med en enestående udsigt til fjorden. Her bor du midt i naturen samtidig med, at du er tæt på byens spændende handels- og kulturliv, samt alle de faciliteter du har behov for i dagligdagen.

Fjordrækkerne danner de perfekte rammer om det gode og aktive liv.

 

Udsigten stjæler opmærksomheden

I køkkenet og stuen er det udsigten, der sætter rammerne for det gode liv, som skal leves i Fjordrækkerne.

Ovenlysvinduet over trappeopgangen inviterer lyset ind og skaber en fin overgang mellem husets to etager, mens det store vinduesparti ud mod fjorden nærmest udvisker overgangen mellem stue og altan.

Når du sidder ved spisebordet eller slapper af i stuens komfortable sofahjørne, vil det føles som om du opholder dig midt i naturen. Glæd dig til at nyde udsigten og følge med i livet og aktiviteterne på fjorden.

De hvide vægge, de store vinduespartier og det stilrene inventar understreger boligens moderne og nordiske stil og giver en fantastisk rumfornemmelse, mens egetræsgulvets varme toner bidrager til stuens behagelige og hjemlige atmosfære.

Boligens trappe er udført med transparent glasværn, der matcher boligens stilrene udtryk og sikrer, at lyset uhindret kan strømme fra øverste til nederste etage.

 

Livet skal leves og opleves i Fjordrækkerne

Beliggenheden, omgivelserne, udsigten og arkitekturen gør Fjordrækkerne til noget helt enestående. Boligerne er tilpasset omgivelserne, så alle har udsigt mod fjorden og de bedste lysforhold både inde og ude.

Arkitekturens rene linjer og kubistiske udtryk står i perfekt kontrast til det kuperede landskab, der omgiver Fjordrækkerne. De grønne sedumtage sikrer, at boligerne fremstår som en naturlig del af omgivelserne. Fjordrækkerne er opført i lyse kvalitetsmaterialer, der kræver et absolut minimum af vedligehold.

Størstedelen af boligerne er indrettet, så det er muligt at installere en elevator, så boligen kommer til at passe til netop dine ønsker og behov – også i fremtiden.

Tilbered middagen i enestående rammer

Man siger, at køkkenet er husets hjerte – sådan er det også i Fjordrækkerne. De flotte hvide fronter, med de veludførte snedkerdetaljer fra Unoform køkkenet, giver et roligt udtryk og understreger byggeriets nordiske og minimalistiske stil, og den elegante hvide Dupont Corian bordplade løfter designet til næste niveau.

Det luksuriøse Unoform Avantgarde køkken i Glacier White med indfræst greb, er med træskuffer, der er fleksible og funktionelle at indrette, så du får masser af opbevaringsplads og nemt får overblikket over dine ting. Skabet under vasken er forberedt med el-installation til en quooker. Køkkenets kogenicher er udstyret med en 80 cm. bred induktionskogeplade og en 70 cm. indbygningsemhætte, så der er rig mulighed for at tilberede en lækker middag. Ved køkkenøen er der mulighed for at indrette siddepladser, hvor du kan nyde en kop kaffe eller tilbyde børnene et mellemmåltid, mens du tilbereder middagen.

Enestående velvære

Alle boliger har to badeværelser – et på hver etage - som er indrettet med det æstetisk designede interiør fra Unoform af typen Avantgarde med indfræst greb i sort lakeret eg. Indretningen er holdt i nordisk stil og i materialer af høj kvalitet.

Badeværelserne fremstår lyse med hvide vægge og lofter. Gulve og vægge i brusenicherne er beklædt med lyse fliser, og alle badeværelser har installeret rainshower. Boligerne med store brusenicher er udstyret med 2 rainshower brusere og en indbygget badebænk. Brusenicherne kan også være afgrænset af en glasvæg, der understreger rummets og indretningens lette udtryk og sikrer, at lyset frit kan strømme gennem rummet. 

Husets ene badeværelse, der er placeret tæt på husets soveværelse, er indrettet med dobbeltvask, så I sagtens kan være to på badeværelset en travl morgen.

Begge badeværelser har funktionel opbevaringsplads i træskuffer med fleksibel indretning fra Unoform.

Plads til at nyde solen og årstiderne

Glæd dig til at nyde solens stråler og de grønne omgivelser fra den delvist overdækkede terrasse, der er anlagt med antracit-grå betonfliser. På den store sydvendte altan, der er 2,8 m dyb og strækker sig i hele boligens bredde, kan du indrette et skønt uderum. Altanens dybde på 2,8 m gør, at du får god plads til både solvogne og spisebord. Byggeriets gennemgående mur fungerer som arkitektonisk detalje og afskærmning, der giver privatliv, når du vil slappe af på altanen og terrassen.

Alle boliger har egen carport med plads til en bil samt en ekstra parkeringsplads. Der er forberedt med rørføring mellem bryggers og carport, så du efterfølgende nemt kan etablere ladestander til din bil. Der hører desuden et depot til alle boliger.

Fjordrækkerne
Fjordrækkerne
Fjordrækkerne

Se boligerne her

Ledige

Reserverede

Solgte

Flyt til næste niveau
i Fjordrækkerne

Download katalog