En beliggenhed i særklasse

Fjordrækkerne ligger i Bredballe, en eftertragtet forstad til Vejle, som byder på uendeligt mange naturoplevelser i form af smukke skov- og strandområder. Her finder du både skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder helt tæt på – samtidig med, at du har kort afstand til motorvejen.

2,5 km Indkøb (Rema 1000 og Fakta)
2,5 km Bageri
1,2 km Slagter
1,4 km Sportshal
1,3 km Kulturcenter
5,2 km National skov
13,2 km Vejle Golf Club
1,6 km Strand, Tirsbæk
2,9 km Strand, Albuen
2,5 km Slot, Tirsbæk Slot
0,45 km Busterminal
5,5 km Motorvej E45
2,6 km Børnehave / Vuggestue
1,2 km Kirkebakkeskolen
4,1 km Bredballe Privatskole
5,6 km Rødkilde Gymnasium
7 km Vejle gågade
5,4 km Bryggen
3,7 km Restaurant Skyttehuset

Skov og strand

Det kuperede landskab indbyder til løb og ture på mountainbike. Er du til afslapning eller vinterbadning, byder området på hele to populære strande, nemlig den bynære Albuen og Tirsbæk Strand, som er omgivet af skovdækkede kystskrænter.

Aktiv fritid

Få pulsen op i Bredballe, en levende bydel med mange idræt- og fritidsmuligheder. Fodbold, badminton og håndbold mm. kan dyrkes i den lokale klub Bredballe IF.

Svømning og amerikansk fodbold findes også inden for gåafstand.

Restauranter og shopping

De daglige indkøb kan klares i Bredballe Centeret, hvor du finder bager, frisør, cykelhandler og adskillige dagligvarebutikker.

Området byder også på flere restauranter og take away-steder, så du kan springe madlavningen over eller nyde en aften ude.

Daginstitutioner og skoler

Bredballe byder på gode stisystemer, så børn trygt kan bevæge sig rundt. Der ligger flere daginstitutioner tæt på Fjordrækkerne.

For de skolesøgende børn ligger både Kirkebakkeskolen, Hældagerskolen og Bredballe Privatskole inden for overkommelig afstand.

Fjordrækkerne
Fjordrækkerne
Fjordrækkerne

Se boligerne her

Ledige

Reserverede

Solgte

En unik beliggenhed

I Fjordrækkerne behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten, udsigten eller omgivelserne. Bredballe byder på både skov, strand, dagligvarebutikker og gode daginstitutioner.

Du får desuden mulighed for at blive en del af et rigt og aktivt foreningsliv – f.eks. i den lokale forening Bredballe IF, der tilbyder træning i fodbold, håndbold, tennis, badminton, E-sport, cykling og meget mere.

Når du får lyst til byliv og shopping, kan du besøge de mange specialforretninger, hyggelige caféer og gode restauranter i Vejle.

Flyt til næste niveau
i Fjordrækkerne

Download katalog